Aug
coaches, Hakuna Hofstad

Ahmet Polat Coach van HAKUNA Hofstad!

We zijn trots dat we Ahmet Polat mogen aankondigen als een van de twee coaches van Hakuna Academy in Den Haag! Samen met Hakima El Ouarti zal hij gedurende het hele programma betrokken zijn en de jongeren coachen.

Even voorstellen:

Ahmet Polat is een fotograaf en filmmaker wiens werk verbonden is met zijn gewoonte om te observeren en regisseren. Hij is gemotiveerd om het onverwachte vast te leggen en integreert zijn bi-culturele perspectief in alles wat hij doet. Ahmet Polat heeft met de kwaliteit van zijn werk het verdiende respect voor serieuze kritiek verdiend.

Sinds zijn afstuderen aan de St. Joost Academie in Nederland heeft Ahmet verschillende prijzen en beurzen gewonnen, zoals de ICP Infinity Award 2006 en was hij Fotograaf des Vaderlands in 2015. Daarnaast heeft Ahmet Polat veel geëxposeerd, gedoceerd en gepubliceerd, bij onder meer Bozarts in Brussel, Istanbul Modern, Het Rijksmuseum, FOAM en Stedelijk Amsterdam, de NY Times en de Franse en Turkse Vogue.

Momenteel werkt hij aan een doorlopende theater, film en tentoonstelling genaamd The Myth of Men met theatermaker Lucas de Man en schrijver en acteur Rashif El Kaoui. In 2018 wordt zijn nieuwe werk getoond in het Dordrechts Museum.

Related Posts