Dec
Hakuna Hofstad, Masterclass

Afgelopen vrijdag (7 december) was filmmaker Marieke Widlak op bezoek bij HAKUNA Hofstad voor een hele bijzondere masterclass! Marieke heeft de bijzonder aangrijpende documentaire Nu of Nooit Meer gemaakt. Tijdens de masterclass ging ze over het maken van de film in gesprek met de deelnemers van HAKUNA Hofstad. Bedankt voor het delen van je bijzondere verhaal en jouw ervaringen!

Over de film Nu of Nooit Meer:

Na de zelfdoding van haar zus bleef Marieke achter met een machteloos gevoel en veel vragen. In deze intieme film zoekt de documentairemaker naar antwoorden bij zichzelf en haar familie.

Het perron van station Blankenberge is verlaten. Het is dit station waar filmmaker Marieke Widlak haar zus voor het laatst zag. Langzaam zet de trein zich in beweging. We gaan op reis. Marieke vraagt haar ouders en jongere zus wat zij zich herinneren van het laatste moment op dit treinstation. Hebben zij ook het gevoel tekortgeschoten te zijn? Afwisselende vergezichten tussen de gesprekken door nodigen de kijker uit om de interviews te overdenken. Een film over familie en rouw en een ode aan het uitspreken van liefdevolle waardering.

De trailer is te zien via deze link: https://vimeo.com/277666523

 

 

Related Posts

Leave A Comment